vakantiehuis in Overijssel - The Base

In het Overijsselse Den Ham op een klein en rustig vakantiepark, zijn wij de bouw van ons bijzondere vakantiehuis The Base aan het afronden. The Base is een prachtige 4 persoons Canadese blokhut, en is net zoals onze andere blokhut The Lodge gebouwd uit dikke houten balken die ook van binnenuit zichtbaar zijn. Het verschil tussen The Lodge en The Base is het interieur. Waar The Lodge ingericht is in cowboy thema, gaan we The Base inrichten in indianen thema. The Base is beschikbaar vanaf 6 juli en is nu al te reserveren.
Wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen? Houd dan deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook.

Updates over de bouw

keuken in vakantiehuisje the base in den ham

16 mei 2019 - We zijn er bijna!

De laatste loodjes... binnenkort kunnen we de meubels er in zetten en gaat The Base vanaf 6 juli 2019 in de verhuur. Ons andere vakantiehuisje The Lodge is in het hoogseizoen al bijna volgeboekt.. Er kan al geboekt worden voor The Base. Durft u het aan? ongezien te boeken? We kunnen verklappen.. hij wordt minstens net zo mooi.als onze The Lodge. U zult niet teleurgesteld zijn.

de gezellige kachel in vakantiehuisje the base

27 april 2019 - Binnen gaat het ook de goede kant op

The Base schiet op. De gezellige gaskachel zit er al in, de keuken bijna en Harm is druk met de badkamer.. Over een paar weken inrichten, we zijn al druk op zoek naar passende meubels.