Omgeving Den Ham

In de omgeving van Den Ham is er voor elk type vakantie wel iets te doen. U kunt bijvoorbeeld prachtige fietstochten maken in Twente. Met behulp van het fietsknooppuntennetwerk stippelt u naar eigen wens de mooiste fietsroutes uit. Daarnaast vindt u in de buurt van Den Ham ook een groot aantal natuur- en bosgebieden waar u de mooiste wandelingen kunt maken. U hoeft zich dus niet te vervelen. We hebben de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet.

Bekijk hieronder wat er doen is in de omgeving van Den Ham

Op onze pagina over fietsen vindt u de informatie die u nodig heeft om een mooie route te plannen of een fiets te huren.

In de buurt van Den Ham vindt u mooie uitdagende mountainbike routes. We hebben de mooiste routes voor u verzameld.

Wij hebben een overzicht gemaakt van onze mooiste wandelroutes. Benieuwd naar deze wandelroutes en de tips die wij voor u hebben?

In de omgeving van Den Ham kunt u genieten van de prachtige natuur. Puur Twenterand heeft een aantal prachtige natuurgebieden voor u verzameld.

Bij Jumbo Rudy Veldkamp in Den Ham kunt u uw boodschappen doen. Extra handig is de bezorgservice die ook bij The lodge bezorgt.

In de buurt van Den Ham zijn diverse leuke attractieparken voor een dagje uit. Wij hebben zo voor u op een rijtje gezet.

Zin in een actief dagje in de buitenlucht? We hebben de buitenactiviteiten in de buurt van Den Ham voor u verzameld.

Benieuwd wat er te doen is in de buurt? We hebben de uitagenda's uit de omgeving voor u verzameld op onze uitagenda pagina.