Onze blokhut als film en fotoshoot locatie

Naast dat The Lodge een heerlijk vakantiehuisje is, zijn er ook al een aantal hele leuke/mooie filmpjes en fotoshoots in onze blokhut opgenomen. Zo heeft de Politie Oost Nederland een nieuwjaarsboodschap opgenomen en heeft Meer Dan Vlees een mooie kerstreclame gefilmd. De meest recente opname is de videoclip van Gino Graus - Ik wil met je dansen. Bekijk de videoclip hieronder.

In de week van 1-5 juli 2019 is er een professionele fotoshoot opgenomen om een nieuwe wintercollectie te promoten. Dit is gedaan door de Skihut in Scheveningen.
Het waren een paar bloedhete dagen tijdens de fotoshoot en als u de foto's ziet dan kunt u zich voorstellen dat de modellen het behoorlijk warm  hadden in hun Skipakken.

In September 2019 hebben we een zangeres Shruti Rane uit Bombay India mogen ontvangen, zij is speciaal voor deze clip van haar nieuwste zong naar Nederland gevlogen. er is een hele mooie videoclip gemaakt bij The Lodge zowel van binnen als van buiten.

Nieuwjaarsboodschap Politie

Politie Oost Nederland heeft een mooie nieuwjaarsboodschap opgenomen in ons vakantiehuisje.

Kerstboodschap Meer dan vlees

Meer dan vlees heeft onze lodge omgetoverd tot een winterwonderland.

Fotoshoot de Skihut Scheveningen

Fotoshoot van de Skihut in Scheveningen

In de week van 1-5 juli 2019 is er een professionele fotoshoot opgenomen om een nieuwe wintercollectie te promoten. Dit is gedaan door de Skihut in Scheveningen.
Het waren een paar bloedhete dagen tijdens de fotoshoot en als u de foto's ziet dan kunt u zich voorstellen dat de modellen het behoorlijk warm  hadden in hun Skipakken.
Bekijk hier het Magazine

Videoclip Gino Graus - Ik wil met je dansen

begin 2019 heeft Gino Graus de videoclip "Ik wil met je dansen" in onze Lodge opgenomen. En het resultaat mag er wezen. Bekijk de videoclip hieronder.

The Lodge Internationaal Shruti Rane uit Bombay

Shruti Rane is in september 2019 vanuit Bombay naar The Lodge gekomen om haar nieuwste clip op te nemen!

Bent u ook op zoek naar een bijzondere filmlocatie of een plek voor een bijzondere fotoshoot voor uw bedrijf?

Bent u ook opzoek naar een bijzondere filmlocatie in Overijssel? Bent u op zoek naar een bijzondere plek om uw bedrijf te promoten met een fotoshoot?
Dan is The Lodge of The Base misschien ook wel geschikt voor u. U kunt van beide huizen gebruik maken. Veel privacy, rustige locatie en geheimhouding verzekerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via:

stuur een email naar
haharecreatie@gmail.com

of bel, WhatsApp of sms op
+316 24631975