Fietsen in Overijssel

Voor een mooie fietsvakantie bent u bij ons vakantiehuisje The Lodge in Overijssel helemaal aan het juiste adres. Overijssel staat namelijk bekend om haar prachtige natuur, uitgestrekte weilanden, heidevelden, bossen en veengebieden.

Fiets bijvoorbeeld heerlijk ontspannend over kleine weggetjes en langs weilanden vol koeien en schapen. Of maak een prachtige fietstocht langs de rivieren de Vecht, de Regge en de Lindebeek. Van fietsen in Overijssel komt iedereen tot rust.

boerderijen in beerze mooie fietstocht in de natuur

Fietsen naar het Brinkdorp Den Ham

Op ongeveer 2 kilometer afstand van het vakantiehuisje vindt u het Brinkdorp Den Ham. Den Ham is één van de mooiste brinkdorpen van Nederland en wordt gekenmerkt door het ‘drielandenpunt’ voor de regio’s Twente, Salland en Vechtdal.  Naast dat het Brinkdorp erg mooi is, kunt u hier ook heerlijke ijsjes eten bij de ijssalon, in het zonnetje een drankje drinken op het terras of lekker een hapje eten.

Fietsroutes in Overijssel plannen

Ook in Overijssel vindt u oneindig veel fietsknooppunten waarmee u uitgebreide fietstochten maakt. Met de ANWB knooppunten planner stippelt u heel eenvoudig zelf de mooiste fietsroutes door de regio’s Twente, Salland en Vechtdal uit. Selecteer een route langs verschillende fietsknooppunten en verken zo de natuurrijke omgeving.

bestaande fietsroutes

Fietst u liever een bestaande fietsroute? Dan vindt u op de website van Puur Twenterand een aantal fietsroutes om lekker te fietsen door het Overijsselse landschap.

Mooie fietsroute naar Ommen met brede fietspaden

Fietsvakantie met uw eigen fiets/ e-bike

Neemt u uw eigen fiets mee naar ons vakantiehuisje? Dan wilt u natuurlijk graag dat deze veilig bij het huisje kan staan. Naast het huisje staat een schuur die ruim genoeg is voor 2  fietsen. Ook zijn er in de schuur 2 stroompunten aanwezig, ideaal voor het opladen van een elektrische fiets.

Wilt u een fiets huren?

Ook een fiets huren is geen probleem. Bij Waanders Rijwielen in Den Ham huurt u voor € 7,50 per dag al een dames- of herenfiets. Tegen een kleine vergoeding kan Waanders Rijwielen de fiets(en) ook langs komen brengen. Kijk voor alle tarieven en meer informatie op Waanders Rijwielen.

ga naar Waanders Rijwielen >